Website teksten laten schrijven met koffie en een goed toetsenbord.

Website teksten laten schrijven

Heb je een mooi webdesign en een huisstijl? Dan is het tijd om de website teksten te schrijven. Goedgeschreven teksten die lekker weglezen zijn belangrijk. Zo maak je een goede eerste indruk op je potentiële klant.

Lukt het je niet om deze teksten zelf te schrijven? Dat is geen schande, want website teksten schrijven is moeilijk. Je moet spreektaal vertalen naar actieve schrijftaal, maar het moet nog steeds klinken als jouw verhaal. En dan wil je ook nog eens goed gevonden worden in Google. Dat kost veel tijd en moeite.

Als ondernemer ben je toch al druk genoeg? Ik schrijf de teksten voor je website en laat ze jouw verhaal op een natuurlijke manier vertellen. Teksten die bij jou en je doelgroep passen. Zodat jij straks helemaal gelukkig bent met je complete website en nieuwe klanten aantrekt.

Neem contact op


Waarom website teksten laten schrijven?

  • Je nieuwe website heeft nog geen teksten
  • Je teksten zijn verouderd
  • Je wilt beter gevonden worden in Google
  • Je hebt er gewoon geen tijd voor en hebt hulp nodig


Mijn werkwijze

In vier stappen werken we samen aan succesvolle website teksten.

Intake en briefing

Als professionele copywriter weet ik dat een groot deel van het succes van de teksten begint bij een goede briefing. Daarom heb ik een invulformulier voor jou ontworpen. Beantwoord mijn vragen zo volledig mogelijk. Ik geef je direct een inschatting van de projectprijs. Verdere vragen stel ik je in het online kennismakingsgesprek.

Aanpassingen doorvoeren

Jouw feedback is waardevol, want jij kent je onderneming het beste. Schroom daarom niet om alle mogelijke aanpassingen door te geven. Na het opleveren van het eerste concept krijg je alle tijd om feedback te geven.

Ik begin met schrijven

Na het kennismakingsgesprek heb ik een hoofd vol goede ideeën. Deze zet ik direct op papier. Ik begin met schrijven en houd je constant op de hoogte van de voortgang. Zo zorgen we dat we op een lijn zitten. Je mag me altijd bijsturen. Heb je een goed idee? Geef het direct aan me door via de app of mail.

Ga online

Ben je tevreden? Dan lever ik de definitieve teksten aan in Word of Google Docs. Ik kan ze in overleg zelfs direct in WordPress zetten. Laat die nieuwe klanten maar binnenstromen!

Start met jouw aanvraag

Lida

Geschreven door:

Lida van der Eijk

Copywriter met een liefde voor italië, koken en de natuur