Over mij

Heb je een verhaal om te vertellen? Of je nu een zzp’er, ondernemer of coach bent, ik help je graag bij het waarmaken van je droom. 

Laat ik je wat meer vertellen over mij. In het algemeen hou ik er niet van om over mezelf te praten, maar schrijven gaat me natuurlijk wel goed af! Ik ben Lida, freelance copywriter met een grote passie voor taal. Ik ben een dromer, die de hele dag verhalen bedenkt. Deze fantasie zet ik graag in om je bedrijf tot een succes te maken.


In de afgelopen jaren heb ik veel geschreven. Van whitepapers tot LinkedIn posts en websiteteksten. Het liefst schrijf ik over onderwerpen die mij aan het hart gaan, zoals de natuur, dieren, duurzaamheid en reizen.


Lida in een notendop

Ik ben gek op dieren: mijn twee katten zijn alles voor me en ik doe iedere week vrijwilligerswerk in het asiel. Daarnaast ben ik al heel lang vegetariër.

Muziek is belangrijk voor mij: ik speel iedere dag klarinet en luister graag naar een muziekje tijdens het werk. Dat zorgt voor creativiteit en ontspanning.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten: ik maak graag mooie (berg)wandelingen (ook al heb ik hoogtevrees) en werk veel in mijn moestuin.

De keuken is mijn domein: Ik hou van anderen verwennen met lekker eten en probeer graag uitdagende recepten. 


Wist je dat …

  • ik een jaar in Taizé, een christelijke gemeenschap, heb gewoond?
  • ik nu geniet van het mooie leven in Toscane?
  • ik een bachelor heb behaald in Sociaal Werk?

Waar heb je mij voor nodig?

Kom je er niet uit met je teksten? Zit je vast in het schrijfproces? Of ben je gewoon beter in andere dingen? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik schrijf je pakkende teksten. Altijd eenvoudig en actief, met een creatieve insteek. Jij hebt het goede verhaal en ik hoef het alleen maar op papier te zetten.

Klaar voor een leuke samenwerking? Stuur een mailtje, appje of bel me gewoon even op.

Lida

Geschreven door:

Lida van der Eijk

Copywriter met een liefde voor italië, koken en de natuur