Blog

Blogbericht nodig? Ik schrijf met plezier een artikel voor jouw website. Altijd actueel en specifiek gericht op jouw doelgroep.

Waarom bloggen?

Bloggen is een must. Je deelt kennis, nieuws of andere leuke weetjes met je bezoekers en vergroot op die manier je bekendheid. Bovendien bouw je een sterke band op met je lezers. En dan heb ik het nog niet eens gehad over je vindbaarheid in Google. Google houdt van websites die in beweging blijven en regelmatig nieuwe content plaatsen. Dus: je komt ook nog eens hoger in de zoekresultaten!

3 goede redenen om een blog te laten schrijven

  1. Je bespaart tijd: een goed blogbericht schrijven kost nu eenmaal veel tijd. Deze tijd kun je vast veel beter besteden!
  2. Je komt hoger in Google: In alle blogberichten verwerk ik goede SEO-zoekwoorden, zodat je ook écht gevonden wordt in Google. Zo trek je meer nieuwe bezoekers naar je website.
  3. Je plaatst consistent nieuwe content: Met één blogbericht ben je er nog niet. Er moet een constante stroom aan blogs geschreven worden. Huur mij in en we maken samen een blogplanning.

Laten we samenwerken

Wil je ook leuke blogberichten en meer bezoekers voor je website?

Neem contact op